Premis Literaris Ciutat D´Alzira 2010

XVI Cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Petjades del passat, reptes del futur

 

LA GALLERA ( carrer Escoles Pies)

Dijous 21 d’octubre de 2010

·        19 h. Inauguració del Cicle de Conferències i, a continuació, «El vampir dels pobres», conferència a càrrec de Pilar Mateo

Cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

 El 21 d’octubre comença el Cicle de Conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2010, amb el títol «Petjades del passat, reptes del futur», organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració d’altres entitats. Enguany, farem una mirada arrere amb la commemoració del V Centenari del naixement de Sant Francesc de Borja, els sis-cents anys del naixement de l’autor de Tirant lo Blanc, Joanot Martorell, i el desé aniversari de la mort de l’escriptor de Castalla, Enric Valor. Serà protagonista el present, a través de la commemoració de l’Any Internacional de la Diversitat Biològica d’una banda i, de l’altra, l’Any Internacional d’Apropament de les Cultures, i el futur, mitjançant els reptes que ens marquen pel que fa al coneixement de l’espai.

Aquest cicle de conferències és gratuït i obert a qualsevol persona interessada, siga docent o no. La Universitat de València acreditarà la participació de professors, llicenciats o diplomats (inscripció a través de la Fundació Bromera). D’altra banda, la Universitat de València també acreditarà l’obtenció de dos crèdits de lliure elecció a tots aquells alumnes de la Universitat que s’hi inscriguen.

A més, vos comunique que, amb l’objectiu de mantenir-vos puntualment informats, vos enviaré cada setmana correus electrònics per recordar-vos els principals actes programats al voltant dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2010.

Naturalment, donada la importància dels actes, m’agradaria invitar-vos personalment a la sessió inaugural i a la resta de les conferències. Vos pregue també que passeu la informació a totes aquelles persones del vostre entorn professional i personal que puguen estar-ne interessades.

http://www.fundaciobromera.org

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: